Urheiluyksikkö

Klinikka 1:llä on tarjolla hoitoa ja tutkimuksia urheilijoille. Klinikkamme tunnetuin urheilulääkäri on Harri Hakkarainen. Harri on ollut suomalaisten urheilijoiden tukena lukuisissa olympia- ja maailmanmestaruuskisoissa. Hän on valmentanut ja hoitanut hyvin monia huipputason urheilijoita. Harri on erityisesti yleisurheilu ja jääkiekkovalmentaja.

Urheilulääkäri Harri Hakkarainen on valitettavasti tällä hetkellä niin kiireinen ja kysytty muiden urheiluun liittyvien projektien osalta, ettei meillä ole tällä hetkellä tarjota aikoja hänelle. Kääntykää toistaiseksi muiden lääkäreidemme puoleen. Valmennuksen osalta olemme aloittaneet yhteistyön P2U-valmennuksen kanssa, ks. alla.

"Klinikka 1 on luontainen paikka urheilijoille hyvien liikenneyhteyksien, liikuntapaikkojen (Liikuntamylly, tennishalli, jäähalli, ulkokentät..) ja hyvien tutkimusmahdollisuuksien vuoksi (Eero Puntilan tekemät ultraäänitutkimukset, edulliset laboratorio ja magneettikuvantamiset, spirometria, EKG yms. analyysit). Toimimme yhteistyössä myös Bulevardin Klinikan ortopedien kanssa."

Lääkärit:

-Urheilulääkäri Harri Hakkarainen. (Tällä hetkellä ei aikoja varattavissa). Normaalisti Harri ottaa vastaan suomalaisia ja kansainvälisiä huippu-urheilijoita tunnin vastaanottoajoilla. Tällöin on mahdollisuus käydä läpi esimerkiksi harjoitusohjelmaa valmentajan kanssa. Osa ajoista (30 min aikoja) on nettiajanvaruksessa ja näitä aikoja voidaan myös työterveysasikkaille ja tavallisille yksityisasiakkaille. Kaikki ajat eivät ole netistä varattavissa, tiedustelkaa tarvittaessa vapaita aikoja vastaanoton numerosta tai sähköpostilla.

-Radiologi Eero Puntila on erinomainen valinta, erityisesti jos haluat samalla ultraäänitutkimuksen.

-Ortopedi Esko Harju on perehtynyt erityisesti lasten ja nuorten ortopediaan. Esko tekee leikkaukset Bulevardilla.

-Sisätautilääkäri Pia Tahvanainen tutkii ja hoitaa esim. rytmihäiriöt tai kilpirauhasongelmat.

-Yleislääkäri Esa Tahvanainen on myös matkailulääkäri ja tekee vaikkapa harrastesukeltajien tarkastuksia.

Urheiluvalmennusta

Valmennus ei ole lääkäriaseman toimintaa, mutta valmennukselliset ohjeet ja kuntoutus otetaan huomioon kaikilla vastaanottokäynneillä. Teemme yhteistyötä sekä kotimaisten että ulkomaisten valmentajien, urheiluseurojen ja yritysten kanssa. Yleensä urheilijan tullessa pidemmälle urheilulääkärin vastaanotolle, valmentaja tai huoltaja tulee (urheilijan suostumuksella) käynnille mukaan. Valmentajilla tai edes huoltajilla ei saa lain mukaan olla pääsyä terveystietohin.

Yhteistyö P2U valmennuksen kanssa

P2U:n urheiluvalmentajat tarjoavat ammattimaisia ja yksilöllisiä ratkaisuja huippu-urheilijoille, kuntoilijoille ja junioriurheiluun. Olipa sitten kyseessä urheiluvamma, kroonistunut kiputila tai haluat vain nostaa suorituskykyäsi uudelle tasolle? Mitä aiemmin yksilölliset ominaisuudet ja elimistöösi vaikuttavat kuormitustekijät huomioidaan, sitä paremmin kehosi hyvinvointiin ja tuloksentekokykyysi voidaan vaikuttaa. Klinikka 1 tarjoaa terveydenhoitopalveluja P2U asiakkaille. Yritykset ovat täysin itsenäisiä ilman taloudellisia tai muita sidoksia.

P2U

Tarjous urheilijoiden terveystarkastuksesta

30 min vastaanottoaika Harrille 90 €, muut lääkärit 72 €

Pieni verenkuva (PVK) 18.50 €

12-kanavainen EKG 35.90 €

Tarvittaessa muut tutkimukset Klinikka 1 ja Synlabin hinnaston mukaan.

Palaute ja ohjeistus kuuluvat hintaan.
Tämä on se keskeinen ero miksi terveystarkastukseen kannattaa tulla Klinikka 1:lle!

Yhteensä: 174.90 € / (156.90 € muut lääkärit)

(sisältäen toimistomaksun ja näytteenottomaksun)

Doping

Klinikka 1 toimii päättäväisesti dopingia ja muita epäasiallisia toimintatapoja vastaan. Emme mm. kirjoita reseptejä injisoitavista hormonilääkkeistä tai lääkkeistä, joilla voitaisiin peittää doping aineiden käyttöä.

Doping määräyksistä saat lisätietoa Suomen urheilun eettisen keskuksen sivuilta: https://www.suek.fi/