Vuodenvaihteesta 2023 vastaanoton entinen numero jää pois

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yksityisasiakkaiden ajanvaraus ja neuvonta numerosta 0600-01010 Puheluun voidaan liittää videoyhteys.

Puhelun hinta on aikaperusteinen, minuuttihinta arkisin 8-16 on 2 € ja 6,26 € muina aikoina. Hintaan tulee lisäksi oman operaattorisi ppm. Numeroon ei voi soittaa ulkomailta. Puheluille on asetettu enimmäishinta, 50 €/puhelu +ppm.

Jos puhelusta tulee Kantakirjaus, henkilöllisyys varmennetaan vahvalla tunnistautumisella. Tunnistamiseen on useita tapoja, sinulle sopiva tapa sovitaan puhelun alussa. Vaihtoehtoina on esimerkiksi:

-Käynti Klinikka 1:llä, saat puhelinpalvelua varten henkilökohtaisen koodin.

-Yhdessä sovittava muu tunnistustapa, joka täyttää vahvan tunnistamisen edellytykset.

Tietoturvasi vuoksi: emme kysy pankkitunnuksiasi, pyydä sinua asentamaan mitään omia ohjelmistojamme tai pyydä lähettämään asiakirjakopioita sähköpostilla.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Työterveysasiakkaat saavat palvelut numerosta 0409325440. Työterveysasiakkaiden ajanvaraus on ilmainen, mutta etänä neuvonnasta ja hoidosta veloitetaan työterveyshinnaston mukaisesti.

Valmistaudu ennen soittoa.Seuraaviin kysymyksiin kannattaa valmistautua vastaamaan:

-Nimi, osoite, puhelinnumero, henkilötunnus (tarkistamme henkilöllisyyden)

-Mitä aiempia sairauksia sinulla on

-Mikä on nykyinen lääkityksesi

-Mitä oireita sinulla on

-Koska oireet alkoivat ja kuinka ne ovat muuttuneet

-Onko sinulla lääkeallegioita

Jos mahdollista niin mittaa esim. kuumeesi tai verenpaineesi, mikäli ne liittyvät puhelun aiheeseen.

Paras aika soittaa on arkisin 8-16, jolloin myös lääkäriasema on auki ja pääsemme kirjaamaan asiat heti myös potilastietojärjestelmään. Iltaisin, viikonloppuisin ja juhlapäivisin vastaamme puhelimeen mahdollisuuksiemme mukaan ja kirjaamiseen voi tulla viivettä. Palvelun saatavuutta ei taata.

Klinikka 1:llä puhelimeen vastaa terveydenhuollon ammattihenkilö (lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja) joka haastatteelee ja kirjaava tiedot potilastietojärjestelmään. Jos hoitajan ohjeet eivät riitä, lääkärimme jatkaa jo kirjatun pohjalta.


Asiakkaiden tulee seurata omaa puhelinpalvelun käyttöään. Omaisten kannattaa asettaa muistisairaille läheisilleen palvelunesto puhelinkulujen kontrolloimiseksi (silloin palveluumme tai muihin maksupalveluihin ei voi soittaa) ja tarvittaessa hoitaa asiointia yhdessä heidän kanssaan.

Videoyhteys

Jos tarvitaan videoyhteys, se toteutetaan helppokäyttöisellä Doxy.me telemedicine sovellutuksella, joka toimii Google Chrome ja Firefox selaimilla. Ohjelma ei vaadi minkään aplikaation asennusta asiakkaalta. Videoyhteys kuuluu 0600-01010 palvelun hintaan (samaan aikaan pidetään siis päällä puhelin ja videoyhteys). Ennen soittoa avaa myös tietokone videoyhteyttä varten. Tarvitset Firefox tai Google Chrome selaimen.

Yhteydenotto lääkäriin tai hoitajaan tapahtuu klikkaamalla hoitavan lääkärin linkkiä (alla) puhelun aikana.

Linkit:

lääkäri Esa Tahvanainen

https://doxy.me/klinikka1

Lääkäri Pia Tahvanainen

https://doxy.me/piatahvanainen

Lääkäri Eero Puntila

Lääkäri Esko Harju:

https://doxy.me/eskoharju

Lääkäri Harri Hakkarainen

https://doxy.me/drhakkarainen

Lääkäri Leif Apter

https://doxy.me/drleifapter

Työterveys- ja terveydenhoitajat:

https://doxy.me/tyoterveyshoitajat