Klinikka 1 Oy on suomalainen Esa ja Pia Tahvanaisen perustama perheyritys, jolla on oma lääkäriasema Helsingin Myllypurossa. Meille tärkeintä on hoidon laatu, turvallisuus ja ystävällinen palvelu.

Klinikka1 tarjoaa laadukasta ja edullista työterveyshuoltoa yrityksille ja terveydenhoitoa yksityisasiakkaille.


Klinikka 1 on täyden palvelun lääkäriasema. Olemme kuitenkin erikoistuneet seuraaviin palveluihin: työterveyshuolto, yleislääketiede, sisätaudit, kirurgia, pientoimenpiteet, ortopedia, gastrokirurgia, psykiatria, rokotukset, matkailu- ja urhelulääketiede. Tarvittaessa etsimme asiakkaillemme parhaat hoitovaihtoehdot muilta yksityisiltä tai julkisilta terveyspalvelujen tuottajilta. Mietimme yhdessä parhaat vaihtoehdot.

Meillä on erittäin kielteinen kanta rauhoittavien, uni ja vahvojen kipulääkkeiden käyttöä kohtaan vaan pyrimme aina löytämään ensisijaisesti sen lääkkeettömän hoitomuodon.


Työterveyshuollon yrityssopimuksemme ovat selkeitä ja helposti ymmärrettäviä. Kaikille sama sopimus samaan hintaan: Työterveyshuoltosopimukseen sisältyy Klinikka1:n yleislääkäritasoinen sairaanhoito (KL2). Ehkä ainoana Suomessa sopimuksemme ovat ilman kiinteitä kuluja, laskutus vain
tehdyn työn mukaan!

Myllypuron toimipisteellä on kattava valikoima tutkimuksia tarjolla:
laboratorio, ekg, spirometria, kuulo, rasitus ekg ja ultraäänitutkimukset. Ultraäänitutkimukset ovat meillä Suomen huipputasoa radiologi Eero Puntilan ja uuden ultraäänilaitteistomme ansiosta (GES8). Katso tarkemmin ultraäänitutkimuksista omasta osiostaan. Meiltä saa tietenkin myös EKG:n pitkäaikaisrekisteröinnin, spirometrian, uniapnea seulonnan ja muut perustutkimukset.

Rtg-ja magneettikuvaukset ohjaamme ensisijaisesti Synlabin Kampin röntgeniin. Teemme yhteistyötä Synlab Suomen kanssa, jonka hinnastoa käytämme myös Myllypuron toimipisteessä ja tarjoamme siten asiakkaillemme todella edulliset laboratorio- ja kuvantamispalvelut. Asiakkaamme voivat katsoa omat laboratorio-, rtg- ja magneettitutkimus- tuloksensa suoraan Synlabin nettiportaalista.

Lääkärit:

Ortopedi Esko Harju erikoistuu parhaillaan työterveyshuoltoon ja ottaa vastaan myös yleis- ja työterveyslääkärinä. Hän tekee kirurgisia pientoimenpiteitä, kuten pinnallisten suonikohjujen skleroterapiaa ja peräpukamien poistoja Myllypurossa, mutta myös leikkaussaliolosuhteita vaativia ortopedisia ja gastrokirurgisia leikkauksia, kuten polvi, olka ja tyräleikkauksia Bulevardin klinikalla.

Yleis- ja työterveyslääkäri Esa Tahvanainen tekee myös pientoimenpiteitä kuten luomien ja ihomuutosten poistoja/hoitoja sekä yleislääkäritasoista gynekologiaa ja urologiaa (kierukan poistot, ehkäisykapseleiden asennukset, papa-näytteiden ottaminen ja ultraäänitutkimukset osana kliinistä tutkimusta).

Sisätautilääkäri Pia Tahvanainen on erittäin monipuolinen yleissisätautilääkäri. Erityistä osaamista löytyy diabeteksen hoidosta, mutta myös perus kardiologiset selvittelyt onnistuvat. Pia tekee tarvittaessa rasituspolkukokeita asemallamme. Merimieslääkäritodistusten osalta todistuksien uudistaminen ja kotimaanliikenteeseen myös alkutarkastukset.

Urheilulääkäri Harri Hakkarainen hoitaa meillä lähinnä kilpaurheilijoita. Vastaanottoaika on tyypillisesti tunnin mittainen yhdessä urheilijan oman valmentajan kanssa. Tarvittaessa hän tutkii mm. urheilijan biodynamiikkaa viereisessä liikuntamyllyssä. Harrille on marraskuusta alkaen avattu aikoja myös nettiin, ja hän ottaa nyt vastaan myös yleis- ja työterveysasiakkaita.

Psykiatri Leif Apter on erityistason psykoterapeutti. Hän antaa mm. kognitiivista psykoterapiaa. Ajat eivät ole netissä vaan annetaan nimenomaan tämäntyyppistä hoitoa tarvitseville.

Radiologi Eero Puntila hoitaa myös yleis- ja työterveysasiakkaita.

Yhteistyössä Bulevardin klinikan kanssa

Bulevardin klinikalla on töissä erityisesti ortopedian, gynekologian ja ihotautien erikoislääkäreitä. BK:lla onnistuvat niin magneetti-, ultraääni- ja röntgentutkimukset kuin laboratoriotutkimuksetkin. BK: kautta saamme leikkaushoitoja ja leikkauskuntoutuksen potilaillemme sekä työterveyshuollon erikoislääkärikonsultaatioita.

Erikoislääkärikonsultaatiot ja tutkimukset vaativat aina työterveyslääkärin lähetteen ja yleensä asia vaatii myös maksusitoumuksen/suostumuksen laskuttaa työnantajaa tai vakuutusyhtiötä.

BK:lla käytetään BK:n hinnastoa.

Yhteistyössä kumppanimme Synlab suomi Oy:n kanssa

Laboratorio-, magneetti-, ultraääni- ja röntgentutkimukset voidaan tehdä myös kaikissa Synlabin 39
toimipisteissä koko Suomen kattavasti. Käytämme samaa laboratorio ja rtg tutkimusten tietokantaa, jolloin tutkimukset ovat heti hoitavan lääkärin ja potilaan tiedossa. Voit hankkia Synlabin tunnukset ja seurata omia tietojasi.

Yhteistyössä kumppanimme Clear mind Oy:n kanssa

Psykologien ja työterveyspsykologien palvelut, tavoitteena kokonaisvaltainen hyvinvointi ja jaksaminen niin työn arjessa kuin vapaa-aikana. Tarvittaessa mukana kehittämässä työpaikkojen kykyä vastata nykyajan haasteisiin. Tavoitteena voi yhtä hyvin olla henkilön tai yrityksen menestyminen; ei pelkästään ongelmista selviäminen.

Yhteistyössä kumppanimme Specsaversin kanssa

Kokonaisvaltaiset näöntarkastukset työterveysasiakkaillemme ilmaiseksi Klinikka 1:n lähetteellä Itäkeskuksen Specsaversilla työlaseista tai suojalaseista 10% alennus Klinikka 1 työterveysasiakkaille Voit tietenkin hyödyntää myös Specsaversin normaalit tarjoukset.

Työfysioterapia, Erja Holgeri, Fysiel Oy

Klinikka1 on tehnyt sopimuksen työfysioterapeuttipalveluista Erja Holgerin Fysiel Oy:n kanssa. Yksittäisen työntekijän arviointi, ohjeet sekä raportti on tyypillisesti 90 euroa (1 tunti) . Yrityskäynnit, joissa voidaan katsoa useamman henkilön ergonomiaa ja antaa ohjeita yms. alkaen 135 euroa (1,5 tuntia). Yrityksille työfysioterapia on normaalisti 60% korvattavaa Kela 1 työtä.

Fysiel Oy

Köydenpunojankatu 8 D, 00180 Helsinki

Puh (09) 694 6943

Sähköposti: erja.holgeri(at)fysiel.fi

Myös yksityiset asiakkaat tervetulleita ohjaukseen Erjalle, mutta hierontaa tai muita hoitoja ei korvata työterveyshuoltona. Näiden osalta meillä on myös Myllypurossa paljon vaihtoehtoja. Ihan samasta kerroksesta kanssamme löytyy niin perinteistä hierontaa, Itämaisia hoitoja kuin
parturi-kampaajakin!

Yhteistyössä fysioterapiaa, hierontaa ja ohjausta: Forever Fysio (Myllypuro), SportSari, Fysiomylly, Itäkeskuksen Fysikaalinen Hoitolaitos, Fysiokontu ja Karen Hellgren

Forever Fysio Oy on tuki- ja liikuntaelinten ongelmien diagnosointiin ja kuntoutukseen erikoistunut fysioterapia-alan yritys. http://www.foreverfysio.fi/ SportSari Oy tarjoaa fysioterapian lisäksi LPG-hoitoja, jotka painevaihteluiden avulla elvyttävät kohdealueen verenkiertoa. http://www.sportsari.fi/ Fysiomyllyn fysioterapeutit palvelevat Klinikka 1:tä vastapäätä Liikuntamyllyssä Karen Hellgren tekee perinteistä hierontaa meidän naapurinamme, samassa kerroksessa. Itäkeskuksen Fysikaalinen Hoitolaitos, Hannu Nurminen, erityisesti veteraanien ja seniorien kokonaisvaltainen kuntoutus. Fysiokontu on myös erittäin monipuolinen "täyden palvelun" fysioterapia yhden metropysäkin päässä. Fysiokontu.fi
Asiakkaan toiveiden mukaisesti konsultaatiot vastavuoroisesti kaikkien fysioterapeuttien kanssa

Potilastietojärjestelmämme

Yksityisasiakkaiden käyntitiedot siirtyvät meiltä automaattisesti Kanta-palveluun. Potilaat voivat omilla pankkitunnuksillaan tarkastella ja hallinnoida omia tietojaan ja ne ovat tarvittaessa myös muun terveydenhuollon käytettävissä, silloin kun niitä tarvitaan. Laboratoriotulokset, sekä rtg ja magneettikuvat löytyvät puolestaan Synlabin verkkosivujen kautta. Niitä varten tarvitset omat tunnukset, jotka saat halutessasi Synlabin toimipisteestä. Työterveyshuollon käyntitiedot eivät siirry Kantaan tällä hetkellä.


Olemme suomalaisen ohjelmistoyritys Pro Media Datan ja Atostekin kumppani ja pyrimme yhdessä kehittämään pienille yksityisille lääkäriasemille sopivia ohjelmistoja.