Klinikka 1 on tehnyt sopimuksen Medics24:n kanssa.

Tuotamme alihankkijana Medics24:n työterveysasiakkaiden fyysiset vastaanottopalvelut pääkaupunkiseudulla 21.7.2020 alkaen. Myös Medics24:n yksityisasiakkaat ovat meille tervetulleita!

Medics24 tuottaa terveydenhuollon etäpalveluja sekä etätyöterveyspalveluja koko Suomen alueella.

Kuukausimaksullisia työterveyspalveluita on tarjolla kolmella eri palvelutasolla. Kultatasolla Klinikka 1:n palvelut kuuluvat kuukausimaksuun ja hopeatasolla ne laskutetaan erikseen Medics24 sopimuksen pohjalta.


Yksityishenkilöille Medics24:llä on tarjolla maksuton sairaanhoitaja-chat palvelu.

https://medics24.com/

Sairaanhoitaja tai työterveyshoitaja ohjaa yhteydenotot tarpeen mukaan Medics24 lääkärille tai muille terveydenhuollon ammattilaisille.

Klinikka 1:llä on oma (maksullinen) päivystävä puhelin 0600-01010.


Medics24:n laboratoriopalvelut tuottaa Synlab ja fyysiset vastaanotot ohjataan

yhteistyökumppaneille, pääkaupunkiseudulla Klinikka 1:lle, Tampereella Medicalille ja Jyväskylässä Seppälääkäreille.


Klinikka 1:llä on oma laboratorio, jossa on tarjolla myös Synlabin laboratoriotutkimukset Synlabin hinnoilla, ja laaja valikoima muita tutkimuksia.


Työterveyshuollon osalta molempien yritysten palvelut laajenevat yhteistyön kautta huomattavasti.

Jos Klinikka 1:n työterveysasiakas kokee tarvitsevansa ympärivuorokautista chat-palvelua tai Medics24:n asiakas erinomaisia perinteisiä vastaanottopalveluita, voi yritys valita itselleen tarpeitaan vastaavan paketin. Toistaiseksi Klinikka 1 ja Medics24 ovat täysin erillisiä yrityksiä, jotka vastaavat itsenäisesti omista palveluistaan, mutta tekevät yhteistyötä.


Klinikka 1:n työterveyspalvelut ovat tietääksemme ainoat koko maassa, joilla ei ole lainkaan kiinteitä kuluja, vaan asiakas maksaa ainoastaan käyttämistään palveluista. Toki palvelut ovat pääsääntöisesti aina maksullisia. Myös etävastaanotto on tarjolla, hinnastomme mukaan.


Medics24:n työterveyspalvelut perustuvat puolestaan hyvin ennakoitavaan kuukausimaksuun. Kultatasolla kuukausimaksu kattaa myös fyysiset vastaanottopalvelut. Hopeatasolla fyysiset vastaanottopalvelut laskutetaan erikseen.

Asiakasyrityksellä voi olla sopimus molempien kanssa.

Esimerkiksi Klinikka 1:n sopimukseen voi liittää Medics24:n pronssi- tai hopeatason. Potilastiedot siirtyvät Kantapalvelun kautta ammattilaiselta ja hoitopaikasta toiselle.