Terveydenhoitajamme Pauliina Ollilainen ja Tiina Kuusela antavat neuvontaa, tekevät terveystarkastuksia, sairaanhoidollisia toimenpiteitä kuten tikkien poistoja, haavojen hoitoja, verenpaineen mittauksia, ottavat laboratorionäytteitä jne. Terveydenhoitajat voivat tehdä kotikäyntejä esimerkiksi akuuteissa sairaustapauksissa kun potilas ei itse pääse vastaanotolle esim. lapset, liikuntaongelmaiset, iäkkäät tai äidit vastasyntyneen kotiutumisvaiheessa. Olkaa suoraan hoitajiimme yhteydessä:

Hoitajapuhelin

040 9325440

Sähköposti:

hoitajat@klinikka1.fi


Lähihoitajamme Johanna Kotilainen hoitaa pääosin yrityslaskutusta ja muita hallinnollisia asioita.

Lähihoitaja Sari Eklund tulee taas meille osa-aikaiseksi hoitajaksi, hän on erittäin reipas ja voi tarvittaessa auttaa myös muissa asioissa. Klinikka 1 tekee vain terveydenhoitoa, mutta Sarilla on oma siivous- ja kodinhoitoyritys.

Meillä on sopimus työterveysfysioterapeutti Erja Holgerin kanssa. Hän voi tehdä KL1 luokan neuvontaa yksilöille tai ryhmille, tulla yrityskäynneille ja tehdä muita työterveyshuoltoon liittyviä tehtäviä.

Julia And valmistui juuri terveydenhoitajaksi mutta on nyt lopettanut Klinikka 1:llä saatuaan työtarjouksen muualta. Onnittelemme Juliaa valmistumisesta ja toivomme menestystä uusissa tehtävissä !

Meillä on nyt tarve palkata reipas, kiva ja ammattitaitoinen työterveyshoitaja tai sellaiseksi toivova terveydenhoitaja. Jos tunnistat itsesi tai tunnet sellaisen, ole yhteydessä!

Työterveyspsykologipalvelut hankimme Clear Mind Oy:n kautta.

Meillä on usein opiskelijoita Metropolia ja Diakonia ammattikorkeakouluista sijaisina tai koulutuksessa.


Aina ei tarvitse varata aikaa lääkärille.

Hoidon oikea porrastus on potilaan etu. Työterveyshuollossa käytäntönä on pitkään ollut, että terveydenhoitaja voi tehdä terveystarkastuksen ja vain tarvittaessa ohjaa potilaan lääkärille. Haluamme viedä tätä ajattelua nyt myös yksityisasiakkaiden terveystarkastuksiin ja teimme tarjoushintaisen paketin:

Yksityishenkilön terveystarkastuspaketti: 120 euroa

-Hoitajan haastattelu ja terveysneuvonta Myllypuron toimipisteessä 30 min.

-Laboratoriokokeet: pieni verenkuva, sokeri, maksa-arvot (s-ALAT ja s-GT), munuaisarvo (s-krea), ja kolesterolipaketti

-Verenpaineen mittaus

-Tarpeen mukaan myös kuulon mittaus ja spirometria ilman lisähintaa

Terveystarkastuksesta tai lähihoitajien työstä ei voi saada Kela-korvausta.


Kotikäynnit alkaen 78 euroa

Hoitajiemme tuntiveloitus on 78 euroa/tunti, minimiveloitus 1 tunti matkoineen ja
kirjauksineen. Kotikäynnin yhteydessä voidaan ottaa myös laboratoriokokeita, mistä on kuitenkin sovittava etukäteen. Esimerkiksi tulehdusarvo CRP maksaa 18 euroa.

Tarvittaessa hoitajamme konsultoivat lääkäreitä ja kaikki Klinikka 1 lääkäriaseman palvelut ovat käytettävissänne.

Mikäli tarvitsette säännöllisiä kotisairaanhoitopalveluita tai ihan vain seurantaa että kaikki on hyvin läheisillänne Klinikka 1 tekee yhteistyötä hoivapalveluita tarjoavien yritysten kanssa.


Yhteistyökumppaneita:

Team Sirbakka


Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut www.sisältöäelämään.fi