LÄÄKÄRIT

Pia Tahvanainen

LT, sisätautien ja työterveyshuollon erikoislääkäri

Klinikka 1:n vastaava lääkäri

Erityisosaamista: diabetes, sydäntaudit, kilpirauhasen sairaudet, työterveyshuollon kehittäminen yrityksissä, vaativat työkykyongelmat, yhteistyö vakuutusyhtiöiden ja viranomaisten kanssa työterveyteen liittyvissä kysymyksissä.

Esa Tahvanainen

LT, molekyyligenetiikan dosentti, työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri

Kaikki erikoisalat yleislääkäritasoisena.

Erityisosaamista: matkailu, rokotukset, harraste sukellustodistukset, pientoimenpiteet, perusgynekologia, työssä jaksaminen ja genetiikka.

Yritysten neuvonta, talous- ja tilastotiede, todennäköisyyslaskenta, henkilöstöhallinto ja liikkeenjohtaminen.

Eero Puntila

Radiologian erikoislääkäri

Erityisosaamista: ultraäänitutkimukset hyvin monipuolisesti, urheiluvammat,
ultraääniohjauksessa tehtävät toimenpiteet kuten näytteenotot, kortisoni- tai skleroterapia.

Eero ottaa vastaan myös yleislääkärinä.
Esko Harju

LT, dosentti, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri, gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri, työterveyshuollon erikoislääkäri

Erityisosaamista: ortopedia, myös lasten, nuorten ja urheilijoiden ortopedia, yleis- ja vatsakirurgia.

Teemme yleislääkäritasoisia pientoimenpiteitä joihin paikallispuudutus riittää, kuten vaikkapa luomien, pukamien tai pinnallisten suonikohjujen poistoja. Emme tee ympärileikkauksia, varsinkaan uskonnollisista syistä lapsille.

Erikoislääkäritasoisia, eli leikkaussalia vaativia, leikkauksia emme tee tällä hetkellä.
Esko ottaa vastaan kirurgina, yleislääkärinä tai työterveyslääkärinä.

Leif Apter

Psykiatri, erityistason psykoterapeutti (sisätautilääkäri)

Psykodynaaminen psykoterapia.

Erityisosaaminen: osaa auttaa, tukea ja kannustaa vaikeissakin elämäntilanteissa, juuri silloin kun mieli on järkkynyt ja apua tarvitaan.

Ajat varataan ja sovitaan muun henkilökunnan kautta. Emme hoida selkeästi alkoholiin, huumeisiin, tai lääkkeiden väärinkäyttöön liittyviä ongelmia. Lääkäreillämme on kielteinen kanta rauhoittavien ja unilääkkeiden käyttöä kohtaan.

Harri Hakkarainen

LL, LitM

Urheilulääkäri, - fysiologi ja -valmentaja

Kansainvälinen olympia- ja mm-tason urheilijoiden luottolääkäri.

Erityisosaamista: Urheilijoiden ennaltaehkäisevä terveydenhuolto, urheilijoiden terveystarkastukset, urheiluvammat ja niiden kuntoutus, alipalautumis-ja ylikuormitustilat, urheilijoiden infektiot.

Harri ottaa vastaan myös yleislääkärinä.

Jouko Solonen

LL, yleislääkäri, musiatri

Kaikki yleislääketiede, toimenpiteet

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat, tapaturmat, rasitusvammat

Musiikkilääketieteen erityisongelmat

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti (ranska, italia, saksa, venäjä)

Myös etävastaanotot (pitää kuitenkin sopia aina erikseen)

LASKUTUSASIAT

Johanna Kotilainen

Lähihoitaja

Vastaa laskutuksesta ja muista talouden tukitoiminnoista.

TYÖTERVEYSHOITAJAT

Helena Uuksulainen

Terveydenhoitaja, työterveydenhoitajan tehtävät.

Helena vastaa työterveyshoitajana yleisemmistä työterveyshuollon asioista, alkaen uusista asiakkuuksista, sopimusten ja työpaikkakäyntien tekemisestä, terveystarkastuksista ja raportoinnista. Helena on myös kätilö, jolla on kokemusta raskaudenaikaisten ultraäänitutkimusten tekemisessä.Sonja Aalto

Terveydenhoitaja, työterveydenhoitajan tehtävät.

Sonja vastaa työterveyshoitajana yleisemmistä työterveyshuollon asioista, alkaen uusista asiakkuuksista, sopimusten ja työpaikkakäyntien tekemisestä, terveystarkastuksista ja raportoinnista.

HOITAJAT - YKSITYISASIAKKAAT - RESEPTIO

Sari Eklund

on lähihoitaja, joka hoitaa sairaan- ja terveydenhoidollisia tehtäviä mukaan lukien: laboratorinäytteiden otto, kuulontutkimus, terveys- ja ruokavalioneuvonta.

Tommi Siikanen

on kokenut sairaanhoitaja, joka tekee meillä kaikkia sairaanhoitajalle kuuluvia toimenpiteitä, tikkien poistot, haavanhoidot, verenpaineen mittaukset, laboratorionäytteiden otto, rokotukset jne. Työterveysasiakkaat ohjataan yleensä Helenalle vastaavien asioiden osalta, mutta yksityisasiakkaat voivat varata Tommille vastaanottoaikoja silloin kun ei tarvita nimenomaan lääkäriä. Lääkäri voi kirjoittaa vaadittavat reseptit tai tulla mukaan tarvittaessa.

Työfysioterapeutti

Riitta Valpio

Riitta on hyvin kokenut työfysioterapeutti, jolle voimme ohjata tuki- ja liikuntaelimistön ongelmista kärsiviä työterveyshuollon asiakkaita myös suoraan, ilman lääkärin vastaanottoa. Hänen tehtävänään on tutkia potilas ja antaa ohjausta työergonomiaan ja omiin harjoituksiin. Tarpeen mukaan työfysioterapeutti ohjaa lääkärille, meiltähän löytyy niin työterveyslääkäreitä, radiologi, ortopedi kuin urheilulääkärikin. Hierontaa tai vastaavia hoitoja varten ohjaamme tilanteen mukaan yhteistyökumppaneille. Riitta on meillä paikalla kysynnän mukaan.

Meillä on edelleen myös sopimus työfysioterapeutti Erja Holgerin kanssa, hänellä on oma yritys Fysiel Köydenpunojandulla keskustassa.

Meillä on usein opiskelijoita Metropolia ja Diakonia ammattikorkeakouluista sijaisina tai
koulutuksessa.