LÄÄKÄRIT

Pia Tahvanainen

LT, sisätautien ja työterveyshuollon erikoislääkäri

Klinikka 1:n vastaava lääkäri

Erityisosaamista: diabetes, sydäntaudit, kilpirauhasen sairaudet, työterveyshuollon kehittäminen yrityksissä, vaativat työkykyongelmat, yhteistyö vakuutusyhtiöiden ja viranomaisten kanssa työterveyteen liittyvissä kysymyksissä.

Esa Tahvanainen

LT, molekyyligenetiikan dosentti, työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri

Klinikka 1:n "hovimestari"

Kaikki erikoisalat yleislääkäritasoisena.

Erityisosaamista: matkailu, rokotukset, harraste sukellustodistukset, pientoimenpiteet, perusgynekologia, stressireaktiot, työssä jaksaminen ja genetiikka.

Yritysten neuvonta, talous- ja tilastotiede, todennäköisyyslaskenta, henkilöstöhallinto ja liikkeenjohtaminen.

Eero Puntila

Radiologian erikoislääkäri

Erityisosaamista: ultraäänitutkimukset hyvin monipuolisesti, urheiluvammat,
ultraääniohjauksessa tehtävät toimenpiteet kuten näytteenotot, kortisoni- tai skleroterapia.

Eero ottaa vastaan myös yleislääkärinä.
Esko Harju

LT, dosentti, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri, gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri, työterveyshuollon erikoislääkäri

Erityisosaamista: ortopedia, myös lasten, nuorten ja urheilijoiden ortopedia, yleis- ja vatsakirurgia.

Teemme yleislääkäritasoisia pientoimenpiteitä joihin paikallispuudutus riittää, kuten vaikkapa luomien, pukamien tai pinnallisten suonikohjujen poistoja. Emme tee ympärileikkauksia, varsinkaan uskonnollisista syistä lapsille.

Erikoislääkäritasoisia, eli leikkaussalia vaativia, leikkauksia emme tee tällä hetkellä.
Esko ottaa vastaan kirurgina, yleislääkärinä tai työterveyslääkärinä.

Leif Apter

Psykiatri, erityistason psykoterapeutti (sisätautilääkäri)

Psykodynaaminen psykoterapia.

Erityisosaaminen: osaa auttaa, tukea ja kannustaa vaikeissakin elämäntilanteissa, juuri silloin kun mieli on järkkynyt ja apua tarvitaan.

Ajat varataan ja sovitaan muun henkilökunnan kautta. Emme hoida selkeästi alkoholiin, huumeisiin, tai lääkkeiden väärinkäyttöön liittyviä ongelmia. Lääkäreillämme on kielteinen kanta rauhoittavien ja unilääkkeiden käyttöä kohtaan.

Harri Hakkarainen

LL, LitM

Urheilulääkäri, - fysiologi ja -valmentaja

Kansainvälinen olympia- ja mm-tason urheilijoiden luottolääkäri.

Erityisosaamista: Urheilijoiden ennaltaehkäisevä terveydenhuolto, urheilijoiden terveystarkastukset, urheiluvammat ja niiden kuntoutus, alipalautumis-ja ylikuormitustilat, urheilijoiden infektiot.

Harri ottaa vastaan myös yleislääkärinä.

LASKUTUSASIAT

Johanna Kotilainen

Lähihoitaja

Vastaa laskutuksesta ja muista talouden tukitoiminnoista. Auttaa tarvittaessa reseptiossa ja opiskelee kirjanpitoa Careassa työn ohessa.


TYÖTERVEYSHOITAJAT

Tiina Kuusela

Terveydenhoitaja, työterveydenhoitajan tehtävät.

Tiina on siirretty työterveyshuoltoon kokopäiväisesti. Pauliina on tällä hetkellä osa-aikaisena työterveyshoitajana. Ottakaa heihin yhteyttä työterveysasioissa, jos haluatte työterveyssopimuksen tai päivittää entistä. Samoin henkilökunnan tietojen päivitykset, terveystarkastukset ja muut asiat,
jotka eivät ole nimenomaan lääkäriä vaativia. Esim. perusrokotukset voi terveydenhoitaja antaa aivan hyvin. Työnantajat voivatkin itsekin myöntää lyhyet sairaslomat, mutta hoitajan todistus on hyvä vaihtoehto.


Pauliina Ollilainen

On kokenut työterveyshoitajamme. Pauliinalla on auto käytössä, joten hän voi tehdä työpaikkakäyntejä Tiinaa helpommin. Häneltä saa myös ohjeita haastavammissa työterveyshuollon kysymyksissä. Kannattaa muistaa että työterveyshuolto on tiimityötä, jossa mukana on myös työntekijät ja työnantajat. Viimekädessä vastuu toiminnasta on työterveyslääkärillä ja yritysten johdolla. Työterveys toimii vain neuvonantajana, yritys vastaa siitä että toiminta on turvallista ja ohjeita noudatetaan. Yhteistyö on se missä Klinikka 1 on parhaimmillaan.

HOITAJAT - YKSITYISASIAKKAAT - RESEPTIO

Sari Eklund

on lähihoitaja, joka hoitaa sairaan- ja terveydenhoidollisia tehtäviä mukaan lukien: laboratorinäytteiden otto, kuulontutkimus, spirometria, terveysneuvonta ja kotikäynnit.

Sarilla on oma siivousalan yritys ja hän käy nykyisin paljon auttamassa kotisiivouksissa ja muissa vastaavissa asioissa, kuten ikkunanpesuissa. Nämä laskutetaan hänen yrityksensä kautta ja terveydenhoito Klinikka 1 kautta.

Sari on myös personal trainer ja valmistautuu parhaillaan bikini fitnes kisoihin!

Tommi Siikanen

on kokenut sairaanhoitaja, joka tekee meillä kaikkia sairaanhoitajalle kuuluvia toimenpiteitä, tikkien poistot, haavanhoidot, verenpaineen mittaukset, laboratorionäytteiden otto, rokotukset jne. Työterveysasiakkaat ohjataan yleensä Tiinalle vastaavien asioiden osalta, mutta yksityisasiakkaat voivat varata Tommille vastaanottoaikoja silloin kun ei tarvita nimenomaan lääkäriä. Lääkäri voi kirjoittaa vaadittavat reseptit tai tulla mukaan tarvittaessa.

Hoitajan vastaanotto 30 €+ tóimistomaksu 19 €, näistä ei tule Kela korvausta. Rokotukset ja labrat oman hinnastonsa mukaan.

Meillä on usein opiskelijoita Metropolia ja Diakonia ammattikorkeakouluista sijaisina tai
koulutuksessa.