Lähihoitajamme Sari Eklund on jo kerran osallistunut Bikini Fitness -kisoihin 2017. Nyt hänellä on tarkoituksena osallistua uudelleen SM-kisoihin vuoden päästä.

Sarin fitnessharrastus alkoi 2015 tarpeesta elämänmuutokseen. Kiloja oli päässyt kertymään ja huomasi olevansa "sohvaperuna", jota mikään ei oikein kiinnostanut. Siitä alkoi matka kohti kisalavoja.

Bikinifitneksessä korostuu terveelliset elämäntavat ja naisellisuus, kuitenkin välttäen liiallista lihasmassaa tai -erottuvuutta. Tavoitteena on hyvässä kunnossa oleva, urheilullinen ja naisellinen vartalo sekä huoliteltu kokonaisuus.

Sari ja koko Klinikka 1:n henkilökunta ovat puhtaan urheilun kannattajia ja Sari haluaa näyttää tässä esimerkkiä: huolehdi sopivasta määrästä liikuntaa, hyvää ruokaa ja unta, niin vointisi ja kuntosi paranee.

Kuva 2017 Bikini Fitness SM-kisoista.

Malminkartanon porrasharjoitukset menossa.

Tämänhetken kunnossa.

Joulukuusta 2020 painonpudotus -13kg. Koronasta huolimatta liikuntaa tulee harrastettua joka päivä eri muodoissa. Toukokuussa tarkoitus saada uusi tiimisopimus, jonka avulla matka uusiin kisoihin alkaa.

Sari antaa ravitsemus- ja liikuntaneuvontaa Klinikka 1:n asiakkaille sekä tekee lähihoitajana kotikäyntejä.

Kotikäynneillä voidaan mitata verenpainetta, ottaa laboratorionäytteitä ja seurata yleisesti vointia. Tarvittaessa Sari voi konsultoida käynnin aikana Klinikka 1 lääkäreitä, puhelin- tai videoyhteydellä. Hoitotyöhön liittyvät kotikäynnit maksavat 78 €/tunti, minimilaskutus 1 tunti. Laboratoriotutkimukset tai lääkärin konsultaatiot Klinikka 1 hinnaston mukaan.

Sari tekee myös muita kodinhoitoon liittyviä asioita, kuten siivousta tai hoitaa kodin ulkopuolisia asioita, kuten apteekki- tai kauppakäynnit oman yrityksensä Team Sirbakka kautta.