Koronarokotukset työterveyshuollon asiakkaille

Klinikka 1 aloitti keväällä työterveyshuollon koronarokotukset. Niistä on nyt toistaiseksi luovuttu, koska rokotteita on ollut muutenkin saatavissa ja meidän pitäisi kerätä rokotettavia samalle päivälle riittävä määrä. Jos rokotukset taas aloitetaan, toimitaan kuten alla:

Rokotukseen voi tulla ainoastaan etukäteen sovitulle ajalle.

Järjestämme rokotuksia isommille työntekijäryhmille, yksittäisille
työntekijöille suosittelemme hakeutumista julkisen puolen rokotuksiin,
kts. https://www.hel.fi/sote/koronarokotus-fi/rokotukse...

Vaikka rokotesarja olisi aloitettu toisella rokotevalmisteella, sitä voidaan jatkaa eri rokotevalmisteella ja näin aikaansaatu vasta-ainetaso voi olla jopa parempi.

Jotta voisimme tilata oikean määrän rokotteita niin tähän halukkaiden yritysten tulisi lähettää meille mahdollisimman pian kirjallinen pyyntö ja sitoumus kuinka monta rokotetta yrityksellenne tilataan. Tieto tulee lähettää meille sähköpostiosoitteeseen hoitajat@klinikka1.fi.

Rokotteita voidaan antaa vain kansallisen rokotusjärjestyksen mukaisesti. Tarkistakaa, että rokotukseen tulevilla henkilöillä on oikeus rokotukseen. Sairastettu koronainfektio vastaa yhtä rokotuskertaa.

Kun saamme tiedon rokotukseen tulevista työntekijöistä hoitajamme sopii yrityksen yhteyshenkilön kanssa ajat kaikille yrityksen rokotettaville yhdellä kertaa ja samalla puhelulla. Pyritään pitämään asia mahdollisimman helppona ja selkeänä. Lukekaa yleisimmät kysymykset rokotteista allaolevasta linkistä ja jos jää kysymyksiä niin selvitellään niitä sitten yhdessä.

Ajantasaisen tiedon kenelle rokotuksia annetaan saa:


Lisätietoa koronarokotteista: